Кафе за ценители

ЗА НАС

“РИКО” ЕООД е производител и дистрибутор на печено кафе, с доказан професионализъм, дългогодишен опит и традиции в бранша. Повече от двадесет и пет години работим на българския пазар. 
Нашата основна цел е да предлагаме на нашите клиенти качествени продукти на добра цена, редовни доставки и професионално обслужване. Качество и професионализъм – това са нашите приоритети! 
Фирмата притежава собствена фабрика за кафе, която се намира в гр. Пловдив, изцяло оборудвана с италиански машини и технологични линии за изпичане и за пакетиране на кафе. Обособен е цех за пакетиране на захар на пакетчета с персонализирано лого. Произвеждаме и капсули за кафе с персонализирано лого, предназначени за малките кафемашини с капсули. В производството ни е внедрена Система за безопасност при производството на храни HACCP, която подлежи на контрол и се извършва ежегодно мониторинг от Агенцията по храните. През 2019 год. РИКО ЕООД е сертифицирана от AQ Cert. по 4 сертификата: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 22000:2005 и ISO 45001:2018.


To Top